top of page
  • Foto van schrijverMM Content

MM Content loopt als eerbetoon voor vader overleden vriend

TONGEREN - Naast een fantastisch Europees record voor Dieter Kersten en zijn team, liepen we met MM Content de aflossingsmarathon in Tongeren mee als eerbetoon. De vader van onze startloper Beau Fanard overleed aan MS, het goede doel van dit event.


Beau Fanard en Dieter Kersten. Ekiden Run in Tongeren

Ons 6-koppig team liep deze Ekiden - een aflossingsmarathon - in iets meer dan 3 uur. De hoofdreden van de deelname lag in het extra-sportieve gebeuren.


De opbrengst van deze loopwedstrijd ging naar MS-Liga Vlaanderen. Enkele jaren geleden overleed de vader van Beau Fanard aan MS. Als eerbetoon stelden we met MM Content een team van vrienden samen met Beau als startloper.Goede vrienden


Dat de keuze op MS-Liga Vlaanderen viel, was geen toeval. Organisator van deze Ekiden Run is Tongenaar en Olympisch marathon-loper Dieter Kersten, ook een goede vriend van Beau. De keuze voor welk goed doel was snel gemaakt.Om de dag volledig af te maken, verbrak Dieter met zijn Runnerslab-team het Europees record en werd een cheque van 1.000 euro overhandigd aan MS-Liga Vlaanderen.


Bekijk hieronder de reportage op TV Limburg met een woordje van Beau


Comments


bottom of page