top of page
Wix SEO Gold België | MM Content

WIX SEO GOLD

WIX SEO SPECIALIST BELGIË

SCOREN IN GOOGLE MET WIX SEO GOLD

wix-specialist-legend.png

Wanneer je met je bedrijf in meerdere steden actief bent, is het interessant om een webpagina met je dienst(en) voor elke stad te hebben. Met het Wix SEO Gold-pakket bouwen we een SEO-vriendelijke landingspagina voor elke stad in een provincie.

Wix SEO Gold-pakket | MM Content

AANTAL PAGINA'S IS BELANGRIJKE FACTOR

Om te beginnen wordt de ranking van je website in Google bepaald door meer dan 200 factoren.

 

Naast snelheid en mobielvriendelijk staat ook het aantal pagina's in de top 10 van belangrijkste rankingfactoren.

MEER TREFWOORDEN + MEER LOCATIES = MEER ZICHTBAARHEID

Wanneer diverse locaties met verschillende SEO-trefwoorden worden gecombineerd, dan stijgt het aantal pagina's nog sneller.

Wix SEO Gold Begië - MM Content
Wix SEO Gold-pakket | MM Content

VOORBEELD: DAKWERKER UIT KALMTHOUT

THUISBASIS IN KALMTHOUT...

De website van een dakwerker uit Kalmthout bestaat uit amper 5 pagina's. Bijzonder weinig pagina's om echt hoog te scoren in Google. Bovendien is er nog een ander probleem op.

... MAAR ACTIEF IN HEEL ANTWERPEN

De dakwerker zijn bedrijf ligt in Kalmthout, maar hij werkt over heel Antwerpen. In dit geval is het interessant dat het bedrijf voor elke stad in Antwerpen een pagina heeft.

wix-seo-gold.png

ZO LOSSEN WE DIT OP

Met MM Content bouwen we een overzichts- en landingspagina volgens de regels van Google. We passen het gekozen SEO-trefwoord én de provincie toe.

 

Deze zogenoemde geo-pagina's zijn identiek, maar voor Google uniek doordat elke pagina gelinkt is aan een andere stad. Zo creëren we op korte tijd veel pagina's.

 

Nadien kunnen we ook meer SEO-trefwoorden en provincies toevoegen om nog meer pagina's te creëren. En dus nog beter te scoren in Google.

Wix SEO Gold-pakket | MM Content

DEZE BEDRIJVEN GINGEN U VOOR

ECOSWIM

Bij de bouw van hun nieuwe website koos ECOSWIM voor het Wix SEO Gold-pakket. Vanuit hun thuislocatie Lanklaar zijn ze actief in de hele provincie Antwerpen.

 

Er werd besloten om op SEO-vlak in te zetten op het belangrijkste trefwoord 'Zelfbouw zwemvijvers en eco-zwembaden' voor de provincie Antwerpen.

 

We creëerden een overzichtspagina én een landingspagina voor elke stad/gemeente in Antwerpen. Zo heeft ECOSWIM niet minder dan 55 unieke pagina's in Google.

Wix SEO Gold-pakket | MM Content

MEERSKAT

Met hun green screen foto-animatie is het Tongerse bedrijf Meerskat actief in heel Vlaanderen (en daarbuiten).

 

Hoog tijd dus om het Wix SEO Gold-pakket toe te voegen. Er werden niet minder dan 10 variaties op het SEO-trefwoord 'photobooth' toegepast voor alle Vlaamse provincies.

 

Van 'Photobooth huren' en 'Photobooth huwelijk' over 'Huur een photobooth' en 'Green screen photobooth huren' tot 'Fotostand huren'. En nog meer afgeleiden.

Ook deze keer creëerden we een overzichts- én een landingspagina voor elke stad/gemeente in alle Vlaamse provincies. Zo is Meerskat in Google zichtbaar met bijna 5.000 pagina's!

Wix SEO Gold-pakket | MM Content
bottom of page